Volg Winkelman Tuinen ook op

Over Winkelman Tuinen   |   Actueel   |   Partners   |   Contact

 
  Logo Winkelman Tuinen  
 

                       

 
  Tuinontwerp  
 

  Tuinontwerp

 
 
Een tuinontwerp gaat verder dan alleen een indeling in vlakken. Het is maatwerk, afgestemd op uw gezinssamenstelling, leefstijl en omgeving. Bjorn Winkelman, eigenaar van Winkelman Tuinen: ďIn een schetsontwerp creŽer ik een mooie balans tussen groene en constructieve elementen.Ē

Waarschijnlijk heeft u zelf uitgesproken ideeŽn over uw tuin. Zoals natuurlijke vormen, onderhoudsvriendelijke borders, een ruim terras of een speelhoek voor de kinderen. Wij helpen u graag om uw ideeŽn vorm te geven in een doordacht tuinontwerp, compleet met een passend beplantingsplan. En wilt u de ontworpen tuin ook laten aanleggen door Winkelman Tuinen? Dan is het schetsontwerp gratis!
Tuinontwerp Veendam  
1

Vrijblijvende kennismaking

Voordat we met een tuinontwerp beginnen, zorgen we ervoor dat we een goed beeld hebben van de huidige en gewenste situatie. We komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen en ideeŽn door te nemen. Ook kijken we naar een aantal praktische zaken: welke afmetingen heeft uw tuin? Hoe is de ligging ten opzichte van de zon? Waar zijn de toegangen en zijn er hoogteverschillen? Allemaal aspecten die van belang zijn voor een optimaal tuinontwerp. Tot slot bespreken we de planning en het beschikbare budget.
 
Ľ  BEKIJK ONZE VOORBEELD ONTWERPEN
   
       
 
2

Eerste ontwerp

Vervolgens gaan we aan de slag met uw wensen en ideeŽn, gecombineerd met onze creativiteit en vakkennis. Een sfeervolle tuinbeleving begint al aan de tekentafel. Daarom maken we handgeschetste tuinontwerpen, waarin u de hand van de ontwerper herkent. In een tweede gesprek leggen we het tuinontwerp aan u voor. Uiteraard hoort hier ook een eerste prijsindicatie bij.
     
 
3

Definitief ontwerp en offerte

Eventuele aanpassingen verwerken we in het definitieve ontwerp. Ook ontvangt u een uitgebreide offerte, met een duidelijk overzicht van alle werkzaamheden en materialen.
     
 
4

Beplantingsplan

Zodra het ontwerp definitief is, werken we een compleet beplantingsplan voor u uit. Hierin ziet u welke planten, heesters en bomen in uw tuin worden geplant en welke eigenschappen deze beplanting heeft. We maken een beplantingsplan dat specifiek is afgestemd op uw tuin. Met als uitgangspunten uw voorkeuren, de grondsoort, de ligging ten opzichte van de zon en de beplanting die mogelijk al aanwezig is.
     
 
5

Realisatie

Bent u helemaal tevreden over het tuinontwerp? Dan kan de realisatie van uw droomtuin beginnen! U kunt de tuin in eigen beheer (laten) aanleggen, of u kunt de tuinaanleg vertrouwen aan de vakkundige handen van Winkelman Tuinen.
     
   
Meer weten over tuinontwerpen?
Neem contact op met Bjorn Winkelman, uw hovenier.

Telefoon 06-30254186     Email info@winkelmantuinen.nl
         
         
   
 
 
Uw hovenier voor
Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Over Winkelman Tuinen
Actueel
Partners
Projecten
Contact opnemen?
Meulenbeldlaan 112, 7602 XD Almelo
Tel.      06 - 3025 4186
Email
  info@winkelmantuinen.nl
 
 

Ontwerp en realisatie: Alice Lucas

Algemene voorwaarden  |  Disclaimer